Eu

Fotografia mea

I'm weird ...that's what people say... I just think they are.

marți, 9 septembrie 2008

Sfarsitu lumii, inca odata

Si au zis iar k maine e gata lumea, si de data asta pare mai credibila faza....NE-O FACEM CU MANA NOASTRA :D...nu sunt aia atat de idioti oricum incat sa ne rada pe toti din existenta.
dar....avand in vedere faptul k poate maine o sa mor, mi-am dat seama de lucrurile pe care mereu am vrut sa le fac si nu le-am facut. as considera ziua asta o ocazie pt noi toti sa ne dam seama kt de scurt e timpul nostru pe acest pamant si cat de multe sunt de facut. de ce ne angajam k idiotii sa ne blocam unii pe altii aici, in nimicul asta in care nimeni nu are nimik de facut decat sa stea linistiti pe posterior si sa isi duca o viata calma, linistita si egala cu zero. 
m-am gandit sa incerc sa imi intocmesc o lista a lucrurilor pe care trebuie sa le fac in viata asta inainte sa mor, inainte sa vina un sfarsit al lumii sau sa imi cada o cometa in cap.

- scriu un roman
- vizitez piramidele din Egipt
- ii dau o palma unei persoane pe care nu o suport
- merg pe munte cu Alinus
- merg la Negoiu cu un grup mare de prieteni
- stau la foc si cant la flaut
- dorm sub cerul liber, instelat
- ma duc cu barca pe Marea Neagra
- ma duc la toate petrecerile din facultate
- o sa am un copil
- o sa conduc pe autostrada cu o tigara in mana

si cu toate astea, o lista destul de sumara a lucrurilor pe care vreau sa le fac in viata asta dar nu shtiu dak am  sa apuc...cel putin unele din ele par destul de indepartate si....
oricum...doresc o moarte placuta tuturor 

Niciun comentariu: